Dagens Låt!

Daniel Adams - Gubben i Lådan!
VÄRD ATT LYSSNAS PÅ!

Sjuuuk -.-

Just när jah blivit frisk blir jag sjuk. Igen. Går till doktorn och gör en streptokocker test. Inte streptokocker, men läkaren trodde iaf att det var en begynnande halsböld så jag fick Penicillin (Kåvepenin)
De är hemskt stora, måste bryta de och de är inte goda + att min mage inte gillar de, så får äta med Activia till. En rätt bra kombination.
Usch, får jättemkt ångest över att jag kommer ligga efter i skolan - och jag är inte ens klar med matten ännu. Usch, blir väl mer än SO provet man får gå till återläsning pga. Usch. Halsont. Blä. Aja, känner mig bättre nu, knaprar i mig chips.
Seee Yah !
// MAClNTOSH

Dagens Låt!

Dagens Låt!
Gissa vilken!

Dagens Låt :p

DAGENS LÅT:
Taio Cruz - Dynamite :D
THROW YOU HANDS UP

Veckans Diskussion!

Denna veckas diskussion blir .. Pessoabett! Vad tycker du om pessoabettet? Skulle du tänka dig att rida med det? Varför inte? Vad har det för fördelar och nackdelar?
Jag håller mig helt utanför denna diskussion, de flesta som läser vet nog vad jag tkr om pessoa redan :P
Skicka gärna förslag på nästa veckas diskussion i en separat kommentar! :)

Dålig uppdatering!

Hej Bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat blogga eftersom jag varit sjuk, det kanske ni kan förstå? Var ute lite fort hos Prippen Fre och Sön och red inte på Velam Sön. Är dock bättre nu, ska pallra mig iväg till skolan snart.
Ska börja med dagens låt också, ev. veckans Diskussion med :P
Hare bäst, vi hörs i eftermiddag ;) kanske tidigare :P

HAHAHAH

Vi blir alltid förvirrade när vi ska ha SO/Svenska ... inte för att läraren förklarar dåligt, utan för att vi har olika platser beroende på lektion .. hahahhahahah aja måste gå sees bloggen!

Hej!

Sorry för att jag inte uppdaterade i fredags, hade inte tid/lust/ork att uppdatera :P

FREDAG
Iaf så stack jag och Lollo iväg till Långsunda på morgonen och var framme runt 8 så vi fixade lite i stallet och red iväg :P Vi red ut, Lollo galopperar iväg, Prippen dampar. Ronija ser vattenkar, dampar. Ronija och Prippen ser stor traktor, dampar. En dampig ritt  heltenkelt xD Sen kom Eva med världens sötaste baby !! Guu va gullig den va ;O Anna hette hon tror jag :P

SÖNDAG
Idag åkte Nora hem :c Vi red på Långsunda en kortis eftersom det var dåligt underlag, så vi skrittade bara i nån kvart 20 minuter .. Hon red P3 och jag red Prippen, myysigt :P


Hejeej :D

idag har jag varit på gustavsbergsbadet med bruur, mamma och styvfadern andreas :P Det var kul :D Träffade Fredrik R och Gustav från klassen :P Btw, ingen får upp sådan fart som jag får när jag knäar banan :P HAAHA :P SeeYah :D

Yeey :D

Tidig uteritt me Lollo på fre :D Längtar :D

Opps ..

Förguds skull, kom ut med namn, elr vågar du inte stå för dina ord?
Verkar som denne "Anonym" inte såg då jag red henne och det gick jättefint, gjorde enligt mig jättefina öppnor då. Och NEJ, jag menade INTE slutor -_-'
Och ge mig istället konstruktiv kritik istället för att uttrycka dig/er på det sättet.
Tänk på att IP adressen alltid "loggas" så jag har IP adressen.
Ha en bra dag! :D

Blink Blink ..

Haha Dedu :P:P nä men det kallas KODNING :P

Till Ridskolan ...

Jag rider på Nacka Ridklubb utanför Stockholm.
Gården har historia som sträcker sig ända bak till 1600-talet, men ridskoleverksamheten har endast hållit igång i ca 50 år.
Queen's Spirit
Det här är Kokos, min favorithäst! Hon är född 1999 (det står fel på hemsidan)
Hon är inte så jättetrevlig i boxen om man ska rida/bara borsta då hon inte gillar att stå uppbunden. Hon sparkar med frambenen och kan nafsa .. men annars gör hon inte så mkt mer om man visat att man bestämmer eller om hon är på gott humör :P Men när hon inte är det .. då jävlar!
Hon är lite seg att rida, musklad på högersidan så hon har svårt att fatta och bibehålla vänster galopp.
Är hon ordentligt framriden kan det bli jättefina öppnor och skänkelvikningar!
Till hoppningen då .. Hoppar man på volter håller hon sig till ett okej tempo men hoppar man ström .. då blir det fart på'na! :)
Från Mig :D

Prippen!

Sommaren 2010, Lördag den 7 augusti för att vara exakt. Det var då jag blev medryttare på hnm. Tyckte han var lite läskig, han är ganska stor och jag hörde att han kunde busa om det kom en annan häst som busade .. Iaf, när vi kom till ridhuset höll tre unghästar på att busa runt i hagen men Pripp gjorde ingenting. Vi gick in i ridhuset och jag testade galopp och trav och att arbeta honom, gick hur bra som helst! En ängel i boxen, dessutom!

Jag blev medryttare på hnm och vi har haft våra framgångar och motgångar på denhär korta tiden, men vi har även lärt känna varandra och litar på varandra! T.ex. så red jag in till Gustavsbergslugnet med hnm, massor med barn som ville klappa, då kan man tacka loven och helger!
En gång skulle jag hitta vägen till velam och då stötte jag på SaffranCissi, hon visade stigen man skulle rida in på. Prippen skötte sig exemplariskt.
Som sagt så kommer denna kategori att uppdateras varje Fredag och Söndag, kanske nån gång då och då :P
Prippen <3

RSS 2.0